Duyurular
Bölümümüz Öğrencileri Tarafından Dezavantajlı Hastalara Yönelik Farkındalık Adına Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirildi

Bölümümüz 2. Sınıf öğrencileri tarafından “Sosyal Hizmet Kuramlar ve Yaklaşımları II”  dersi kapsamında toplumdaki çeşitli kanser hastalarının, down sendromu olan ailelerin, engelli bireylerin ailelerinin,diyaliz hastası olan bireylerin ve organ nakli olan kişilerin yaşadıkları zorlukları anlatmak adına sosyal sorumluluk prejesi düzenledi.

28.04.2016 tarihinde Sakarya Üniversitesi Kampüsü içerisinde gerçekleştirilen "Kalpten Kalbe 'Mektubunuz Var" projesi kapsamında toplumdaki kanser hastalarının, down sendromu olan ailelerin, engelli bireylerin ailelerinin,diyaliz hastası olan bireylerin ve organ nakli olan kişilerin yaşadıkları zorlukları topluma aktarmak ve bu zorluklara dikkat çekmek amaçlanmıştır. Öğrencilerimizin başlattığı proje 30.04.2016 tarihinde Sakarya Kent Park'taki etkinliklerle devam edecektir.