Bölümümüz Öğrencileri Tarafından Kadına Şiddete Yönelik Farkındalık Adına Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirildi

Bölümümüz 2. Sınıf öğrencileri tarafından “Sosyal Hizmet Kuramlar ve Yaklaşımları II”  dersi kapsamında kadına yönelik şiddet temalı sosyal farkındalık etkinliği düzenledi.

17.04.2016 tarihinde Sakarya Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz tarafından kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla stand açıldı, broşür dağıtıldı, halkla röportaj yapıldı, gitar eşliğinde kadına şiddet temalı şarkılar söylendi ve kadına şiddet temalı haberlerden oluşan bir pano oluşturuldu. Ayrıca öğrencilerimiz kendilerine makyaj yaparak ve parçalanmış kıyafetler giyerek şiddetin fiziksel boyutuna dikkat çekmeyi amaçladılar.  Halk tarafından yoğun ilgi gören etkinlik gün boyu devam etti.