Ana Sayfa
Duyurular
2016 Yaz Stajları Hakkında

2016 YAZ STAJLARI HAKKINDA

Arkadaşlar,

2016 Yaz döneminde staj/iş yeri uygulaması yapmayı düşünenlerin 25 NİSAN 2016 tarihine kadar başvuru formlarını bölümümüze teslim etmesi gerekmektedir.

Bu süreçte başvuru formunun 4 kopya halinde çıktı alınarak üzerindeki bilgilerin doldurulması ve imzalarının tamamlanması gerekmektedir.

Bazı kurumlar üniversiteden resmi yazı gelmeden evrakları imzalamamaktadır. Bu durumda bölümümüze dilekçe ile müracaat etmeniz gerekir.

Staj / İşyeri Uygulaması yapılabilecek kurumlar:

Öncelikli olarak ASPB’ye bağlı kuruluşlar olmak üzere,  tam teşekküllü hastaneler, Aile Mahkemeleri, Çocuk Mahkemeleri, Denetimli Serbestlik, Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ve SYDV’lerdir. Bunlar dışındaki kurumlarda staj/uygulama yapmayı düşünenlerin bu aşamada bölüm başkanlığımızla irtibat halinde olması gerekir.

Yaz döneminde yapacağınız uygulama çalışmalarının geçerli olabilmesi için muafiyet sınavına girmeniz gerekmektedir. Aksi halde stajlarınız/iş yeri uygulamalarınız ders kapsamında muaf olarak değerlendirilemeyecektir. Stajların ve haricen diğer derslerinizin saydırılabilmesi için ÖNCEKİ ÖĞRENMELERİN TANINMASINA İLİŞKİN SENATO ESASLARI’nı inceleyiniz.

İlgili belgeler ektedir.