Derse Yazılma Hakkında Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Bölümümüz öğrencilerinden derse yazılma yapmayan veya ilave derse yazılma yapmak isteyen öğrencilerimiz;

Zorunlu ve kotası dolmamış seçimlik derslere 15-21 Şubat 2016 tarihleri arasında SABİS üzerinden (yazılı başvuru-dilekçe olmadan) yazılabilirler.

SABİS üzerinde yapılacak her işlem danışman onayı (24 saat danışman tarafından onaylanmayan yazılma, öğrencinin seçtiği haliyle sisteme geçer) ile gerçekleşir.

Bu konuyla ilgili olarak;

A. Ders planındaki seçimlik ders sayısı dışında ilave seçimlik ders almak isteyenler,

B. SABİS üzerinde gerekli işlemi yapamayanlar,

C. Farklı Fakülte, bölümden ders almak isteyenler, bu işlemlerini 15-21 Şubat 2016

tarihleri arasında Bölüm Başkanlığımıza yazılı olarak (dilekçe ile) başvurarak talep etmelidir.