Duyurular
Açılmayan Seçmeli Derslerin Yerine Derse Yazılma ve İlave Derse Yazılma Hakkında Duyuru

Yeterli sayıya ulaşılamaması sebebiyle;

I. Öğretim 4. Yarıyıl; (PDR 212) Sosyal Psikoloji, (SHB 206) Kamu Yönetimi ve Sosyal Hizmetler, (SHB 216) Çocuk Suçluluğu ve Sosyal Hizmet,
I. Öğretim 6. Yarıyıl; (SHB 310) Aile ve Çocuklarla Sosyal Hizmet, (SHB 314) Mesleki İngilizce II dersleri;

II. Öğretim 4. Yarıyıl; (PDR 212) Sosyal Psikoloji, (SHB 216) Çocuk Suçluluğu ve Sosyal Hizmet,
II. Öğretim 6. Yarıyıl; (SHB 310) Aile ve Çocuklarla Sosyal Hizmet ve (SHB 320) Gençlerle Sosyal Hizmet, (SHB 314) Mesleki İngilizce II dersleri açılmamıştır.

Ayrıca bütün seçmeli dersler için üst ve alt sınır belirlenmiştir. Öğrenciler belirlenen kotaya göre başarı durumları (GANO) dikkate alınarak sistem tarafından otomatik olarak sıralanmıştır. Kota sebebiyle seçtikleri seçmeli derslerden otomatik olarak düşen veya seçtikleri seçmeli dersler açılmayan öğrencilerin 12-13-14 Şubat 2016 tarihlerinde tekrar ders seçimi yapmaları gerekmektedir. İlave ders almak isteyen öğrenciler de bu tarihlerde ders seçimi yapabilir.