Ana Sayfa
Duyurular
Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi
SERDİVAN FİKİR VE SANAT AKADEMİSİ

SERDİVAN FİKİR VE SANAT AKADEMİSİ

SERDİVAN FİKİR VE SANAT AKADEMİSİ DUYURUSU

 

http://fikirvesanat.org/default.asp?page=online

 

DİKKAT! 

Akademimiz, sınırlı kontenjanlarına mülakatla öğrenci kabul edecektir. Güz döneminde öğrenci kabulü iki şekilde yapılacaktır. Birinci kabul Kültürel Çalışmalar Programı'na, ikinci kabul ise Programlar, Dersler ve Seminerleredir.

 

Kültürel Çalışmalar Programı paket bir program olup, 70 kişilik kontenjana yerleşebilen yetkin kişilerderslerini Türkiye'nin alanlarında uzman,  saygın hocalarıyla yapacaktır.

Kültürel çalışmalar gurubu bir lisansüstü program içeriğine sahiptir(Herkes Başvurabilir) ve katılımcının ilgisi ve alanına göre haftada dört akşam(Bir akşamı isteğe bağlı) dersleri vardır. 

Kültürel Çalışmalar Programı'nın ayrıcalıklarından faydalanacak öğrencilerimizde takip istikrarı, seminer sunumu, ders notları ve seminer metni hazırlama koşulu aranır. 

 

Programlar, Dersler ve Seminerler ise sınırlı kontenjanlara sahip temel programlardır. 4 program, 19 farklı branştaki dersle katılımcılar yetkin hocalarla, sosyal bilimler ve sanat alanında yedi hafta boyunca nitelikli eğitimler alacaklardır.

 

 Sinema, Yaratıcı Tasarım, Geleneksel Sanatlar ve Edebiyat Çalışmaları Programlarından birine yerleşebilen kişiler haftada iki akşam yetkin hocalarla derslerini alacaklar ve program yükümlülüklerini yerine getirdiklerinde bir sonraki dönem tekamül kademe grubuna yükselebileceklerdir.

 

BÜTÜN PROGRAMLAR 7 HAFTADIR VE SERDİVAN BELEDİYESİ'NİN KÜLTÜR HİZMETİ OLARAK ÜCRETSİZDİR.

 

Şimdi Kültürel Çalışmalar Programı'na Kayıt Olmak İçin TIKLAYINIZ

 

Şimdi Sinema, Yaratıcı Tasarım, Geleneksel Sanatlar ve Edebiyat Çalışmaları Programlarından birine ya da diğer 19 farklı derslerimizden herhangi birine kayıt olmak için TIKLAYINIZ

 

Not: Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, Bologna sürecinde öğrencilerin üniversite dışı aktivitelerini desteklemek amacıyla müfredetanı AKTS sisteminin alt yapısına göre oluşturmaktadır. Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi öğrencileri, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nden aldıkları dersleri karşılığında Sakarya Üniversitesi Senatosu'nun onayıyla AKTS-kredi kazanabilir. 

 

Fotoğraflar